BUSINESS

Als u iets te vieren heeft, een evenement wilt organiseren of anders zins ruimte nodig heeft bent u bij ons op de juiste locatie!

Elk feest bij Club Ultra kunt u tot in de puntjes laten verzorgen door ons vakkundig personeel, uiteraard tegen concurrerende prijzen en all-in pakketten daar waar dit gewenst is.

Club Ultra beschikt over diverse zalen waar u naar wens gebruik van kunt maken:

Main stage

Onze grootste zaal is voorzien van het uitgebreid licht en geluid. Verder beschikt deze zaal over een podium en 4 barren die we aan kunnen passen aan het aantal gasten.

JAks

De zaal die u terugbrengt in de tijd qua entourage en toch alle moderne voorzieningen heeft als het gaat om licht en geluid.

Wintertuin

Deze zaal is voorzien van een glazen overkapping en een schuifpui die toegang geeft tot het buitengedeelte. Ook is er een heerlijk rustgevende waterval aanwezig.

Locatie

Afhankelijk van het uw wensen kunt u samen met onze eventmanager de keuze maken over welke zaal voor u het meest geschikt is. Een combinatie van zalen is natuurlijk indien gewenst ook mogelijk.

Artiesten

Ook het boeken van artiesten of andere entertainment kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Catering

Club Ultra werkt ook samen met diverse regionale cateraars. Hierdoor kunnen wij een groot assortiment aan cateringservices bieden.

Kortom: niets is onmogelijk of te gek! Bij Club Ultra staat alles in het teken om u als gast een onbezorgde avond te laten beleven.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem dan contact op met ons via: events@clubultra.nl.